Toen Hans Puls in 1993, na zo’n vier decennia voor Vroom & Dreesmann gewerkt te hebben, met pensioen ging, zette hij zijn werkzaamheden voor de Stichting Nationale Platenbon en als vicevoorzitter/penningmeester NVGD voort. 20 uur per week zette hij zich in voor het belang van de winkeliers, totdat die hem eind oktober, aan de vooravond van zijn 25-jarig jubileum, niet als bestuurslid herkozen. Met pijn in het hart ziet hij hoe het NVGD-bestuur in zijn ogen de laatste tijd misbruikt wordt. “De periode Woltz was een ramp, maar dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt.”

Lees hieronder de complete uitwerking van mijn interview met Hans Puls.
Slechts een deel hiervan kwam in Entertainment Business terecht (pdf).

Foto: Jack Tillmanns

EB_Interview Hans Puls (V&D, NGVD) Dit was gewoon een coup (jan. 2008) - compleet
Vorig artikelArtikel Stichting de Thuiskopie: Beemsterboer tegen terugstorting niet uitgekeerde gelden; “De producenten steken het gewoon in hun eigen zak”
Volgend artikelFrits al 60 jaar Spits