Interview Sandra Piers & Ramon Dahmen (Dutch Media): “Het inbrengen van kennis is belangrijker dan geld”

Niet geheel onverwacht maakte Sandra Piers, voormalig directeur van Foreign Media Books, begin deze maand bekend zich aan te sluiten bij de stoet Foreign Media Group-medewerkers die gezamenlijk het nieuwe bedrijf Dutch Media begonnen. Piers nam met haar privéholding Immer bv de meerderheid van de aandelen over van investeerder Bart Reefman. Tegelijkertijd maakte voormalig FMG-coo Ramon Dahmen bekend toe te treden tot de directie van Reefmans NL Media Groep.

Lees hieronder het hele artikel dat ik schreef voor Muziek en Beeld.

Foto: Jack Tillmanns

MB_Interview Sandra Piers & Ramon Dahmen (Dutch Media) Het inbrengen van kennis is belangrijker dan geld (jul. 2007)

Vorig artikelInterview Guy Goedgezelschap (SONY BMG): “Ik vind dat DRM ervan af moet”
Volgend artikelHete hits…