Het kantoor van Universal Pictures in Amsterdam wordt ontmanteld. Personele gevolgen heeft het niet, er werkte al niemand meer’. Deze ‘voorspelling’ in de ludieke nieuwjaarsrubriek In De Marge 2007 was voor Ad Heskes, director/vice president of legal & business affairs voor Universal Studios International BV en de internationale holding, Universal Pictures International BV, aanleiding om openheid van zaken te geven over de recente organisatorische veranderingen binnen het bedrijf.

Lees hieronder het hele artikel dat ik schreef voor Muziek en Beeld.

MB_Interview Ad Heskes (Universal Pictures) Verloop bij UPI gevolg van managementstijl en onrust (feb. 2007)

Vorig artikelInterview Theo Roos (Universal Music): “We zijn succesvol, hebben het geld en zijn erg hongerig”
Volgend artikelInterview Ruud Severien (ODS): “Over twee jaar willen wij de onbetwiste nummer 1 zijn”