In april 2005 was Rein Wiendels 25 jaar werkzaam bij GfK Marketing Services. Begonnen in de buitendienst, schopte hij naar eigen zeggen een aantal jaren flink tegen de organisatie, waarna hem verteld werd dat hij het dan maar zelf moest proberen. Hij is er nu general manager. “Ik weet dus waar mijn mensen het over hebben en probeer me daarin te verplaatsen”, zegt Wiendels. Een interview over ‘het nieuwe werken’ en de toekomstplannen van GfK.

Lees hieronder het hele artikel dat ik schreef voor Muziek en Beeld.

Foto: Jack Tillmanns

MB_Interview Rein Wiendels (GfK) Van 'databoer' naar consultant (jul. 2005)

 

Vorig artikelInterview Maarten Steinkamp (SONY BMG): “Van Incontinentie Tours naar World Travel”
Volgend artikelArtikel STEP-retailcampagnes: Muziek10Daagse moet omzetpiek van minimaal 10% realiseren