Interview Paul Schellekens & Ludo Hendrikx (SES Rosmalen): “Het merendeel van onze klanten heeft de afgelopen maanden geplust”

Na het faillissement van Home Entertainment in het najaar van 2000 moesten ook de meeste Entertainment AfhaalCentra de deuren sluiten. Twee werden er doorgestart: Bert van Dijkhuizen (ex-hoofd inkoper van Home) doopte EAC Amersfoort om in Music For All, en Ludo Hendrikx, Paul Schellekens en Charles Ongenae namen onder de naam Select Entertainment Service (SES) hun intrek in het EAC Rosmalen. Het bedrijf maakte een vliegende start en overweegt nu onder meer haar klanten de mogelijkheid te bieden zich onder een eigen ‘merknaam’ te gaan groeperen.

Lees hieronder het hele artikel dat ik schreef voor Muziek en Beeld.

MB_Interview Paul Schellekens & Ludo Hendrikx (SES Rosmalen) Het merendeel van onze klanten heeft de afgelopen maanden geplust (aug. 2001)
Vorig artikelArtikel: V2 start eigen distributiecentrum; Music Store-formule groeit fors
Volgend artikelArtikel independent dvd-/videomaatschappijen: Independent of major; constructie of houding?