In een snel veranderende markt proberen diverse partijen een deel van de taart voor zich op te eisen. Zo ook Hitbox. Deze groothandel kondigde al eerder aan een eigen winkelautomatiseringsprogramma te gaan introduceren, en maakt nu ook bekend dit te zullen koppelen aan een eigen winkelformule. Een plan dat de potentie heeft om, naast Free Record Shop en de Rigu-formules, uit te groeien tot de derde entertainmentketen van Nederland.

Lees hieronder het hele artikel dat ik schreef voor Muziek en Beeld.

MB_Interview Arwin Touw (Hitbox) over eigen winkelformule Hoe trouwer de winkelier, hoe hoger zijn korting (apr. 2001)
Vorig artikelInterview Tim Kuik (BREIN, Opsporingsdienst Buma/Stemra): “Het kan toch niet zo zijn dat je met piraterij geld kunt verdienen”
Volgend artikelArtikel dvd-ontwikkeling: “Op de Kastelruder Spatzen op dvd zit niemand te wachten”