Artikel Kijkwijzer: Martin de Wilde (NVGD): “Er is nog wel wat werk aan de winkel”

De onlangs geïntroduceerde Kijkwijzer is een flinke stap vooruit vergeleken met het bestaande filmkeuringsysteem. Toch verliep de introductie wat stroef. Winkeliers blijken niet op de hoogte van de hoge straffen die vastzitten aan het verkopen van beelddragers aan te jonge kopers, en minder dan een week na de introductie gaf een aantal filmhuizen al aan het systeem ingewikkeld en te kostbaar te vinden. Kinderziektes, of het begin van het einde?

Lees hieronder het hele artikel dat ik schreef voor Muziek en Beeld.

MB_Artikel Kijkwijzer Martin de Wilde (NVGD)_ Er is nog wel wat werk aan de winkel (mrt. 2001)

Vorig artikelArtikel: Wanadoo nieuwe sponsor Top 40
Volgend artikelArtikel: Branche plaatst kanttekeningen bij dvd-cijfers NVPI; “De echte hype moet nog komen”